Kismacskát, tőlünk!

Kismacskáink legkorábban 12 hetesen, az ivartalanításból történt teljes felépülés után, oltva, féregtelenítve, chippel adjuk leendő otthonukba, mely feltételeiről és szabályairól adásvételi szerződésünk gondoskodik. Tenyészetünk bármikor nyitva áll a minket meglátogatni kívánó leendő gazdi előtt, ezzel is közelebbről megismerve bennünket és azt, amiben hiszünk. Látogatáskor szigorú higiéniai „rituálénk” van, kérlek erre légy tekintettel, hisz a cicák egészsége a legfontosabb.

Mora és Matti negatív szűrésekkel rendelkeznek macska leucosis (FeLV), „macska-AIDS” (FIV) és a macska koronavírus (FCoV) fertőzésekről, utóbbi alakulhat át később a rettegett FIP-é. Ezek laboratóriumi vizsgálatok, nem gyorstesztek eredményei.

Mora és Matti DNS profijának vizsgálata folyamatban van, annak eredménye online megtekinthető lesz, kérésre természetesen betekintést biztosítunk. A kiscicák 4 generációs törzskönyvvel rendelkeznek, amik a kiscicák „tartozékai”, tulajdonképpen egy egészségügyi garancia, amiről lemondani nem érdemes.


Kérlek, az alábbiakat gondold végig, mielőtt a macska, de főként a sziámi-tartás mellett döntenél:

Van időm, pénzem, „erőm” (kedvem) ellátni a cicám igényeit? Étkezésre, a macska alom rendbetartására, a macskaszőrrel való véget nem érő vesződésre gondolj kérlek.

Készen állsz kifizetni az esetleges állatorvosi költségeket?

Tudsz olyan környezetet biztosítani a cicának, ahol sokat és változatosan mozoghat, kalandozhat? Ugyanakkor tudod biztosítani, hogy legyen neki hová elvonulnia, ha épp nyugalomra vágyik?

Készen állsz-e arra, hogy a sziámink felmászik, felugrik, nagyjából bárhová ahová csak szeretne?

Ha van kutyusod, rá gondoltál, ő szereti a cicákat?

Vissza